Acces la:

Vă aflați aici:

Conținut principal:

Echipamente rutiere

Poduri și stâlpi cu consolă pentru instalare de indicatoare rutiere conform EN 1090

Domeniul de utilizare multiplu a podurilor pentru instalarea indicatoarelor rutiere și construcţiilor cu consolă, în semnalizarea direcţiei, echipamente pentru dirijarea trafi cului rutier, sisteme de înregistrare și supraveghere trafi c, sisteme de taxare, sau sub forma de poduri de semnalizare pentru autostrăzi și mediul urban, prezintă deosebite solicitări asupra produselor cu privire la calitatea acestora.

Variante de execuţie:

  • Poduri cu fixare simplă
  • Poduri cu fixare dublă
  • Flexgantry
  • Stâlp cu consolă
  • Construcţii specializate
  • Oţel
  • Accesibil sau neaccesibil

Flexgantry on Gantrybase – Siguranţă sporită prin mobilitate.

Cel mai nou model de pod pentru indicatoare rutiere din gama de produse ale companiei Forster, a fost special conceput pentru un grad ridicat de siguranţă în trafi cul rutier. Este vorba de o construcţie mobilă, care este ancorată în dreptul benzii mediane pe un panou de beton mobil cu funcţie de ghidare. Se asigură o mobilitate liberă în direcţie transversală, în caz de impact pe panoul de ghidare, prin intermediul unei construcţii cu articulaţii de tip A și articulaţii duble cu pivoţi pe partea conexiunilor la bază. Astfel se elimină fundaţia convenţională pe banda mediană.

Semnalizare rutieră conform EN 12899

Sistemele de fi xare pentru panouri mari și indicatoare rutiere cu semnalizare luminoasă deţin în gama de produse ale companiei Forster un loc important. 

Ca suport pentru indicatoare servesc construcţii de fi xare cu grad redus de deformare, acestea sunt fabricate din materiale de tip Niro sau oţel zincat la cald.

Noi suntem partenerul dumneavoastră de încredere:

Noi însoţim clienţii noștri pe parcursul fiecărei faze de proiect, iar pentru fiecare cerinţă oferim soluţia potrivită. Acestea datorită faptului că oferim totul la prima mână - produse, servicii, proiectare, managementul proiectelor și logistică. Competenţa vastă în domeniul producţiei, este o garanţie pentru clienţii noștri că vor obţine produse de cea mai înaltă calitate!

Referenzen Forster-Gruppe

Referințe

Salt la finalul desfășurătorului de referințe
Salt la începutul desfășurătorului de referințe

Detalii tehnice

Designed in accordance with:

  • EN 10901:2012 – Steel and aluminium components – classification up to EXC 3
  • ZTVING
  • ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ONR 192500

Descărcări

Broșură

Contact

John Doe

Traffic Engineering

+40 269 448348

office@forster.ro

înapoi la începutul paginii